diş beyazlatma-evde doğal Can Be Fun For Anyone

Wiki Article



Sonrasında ilk etap ofiste uygulanmaya başlanır. Ofis süreci tamamlandıktan sonra evde de belirli bir süre uygulamalar gerçekleştirilerek, beyazlatmanın etkisi de artırılmış olur.

Yüksek konsantrasyonlu beyazlatıcı maddeler ile diş hekimi tarafından yapılan bu tedavide, başlangıç rengi kayded­ilir. Yüksek konsantrasyonlu beyazlatıcı maddenin yara oluşturucu ve tahriş edici zararından korunmak amacıyla diş etleri ve çevre ağız dokuların dikkatlice korunması gerekmektedir.

Bu tekniklerden herhangi birini kullanırken dikkatli olun ve diş etlerinde artan hassasiyet veya iltihaplanma fark ederseniz durun diyor.

İşte doğal malzemelerle daha beyaz dişlere sahip olmanıza propertyımcı olabilecek bazı Diş Beyazlatma Yöntemleri!

Günümüzde diş estetiği işlemleri arasında en sık uygulanan yöntem diz beyazlatma işlemidir. Hem kadın hastaların hem de erkek hastaların en önem verdiği konulardan biri diş beyazlığıdır.

Magnezyum, kalsiyum ve fosforla birlikte, dişlerin yapısında bulunan elementlerden biridir. Dişin kendi doğasında bulunan bu elementi ve son zamanlarda diş hekimlerinin de diş bakımı için önermekte olduğu potasyum elementini içerisinde bulunduran muz kabuğu, diş sağlığı açısından faydalıdır.

Hekimin uyguladığı beyazlatmaya ofis tipi beyazlatma denirken, hastanın uyguladığı beyazlatmaya ise ev tipi beyazlatma denmektedir. Bu iki yöntem arasındaki esas fark ilacın içerisindeki beyazlatma ajanının konsantrasyonudur.

Diş hekimi tarafından dişlere beyazlatma jeli sürülür ve bir lazer cihazı gardenımıyla jel aktif hale getirilir. Ortalama one saat kadar süreyle işlem tamamlanır ve hasta bembeyaz dişlere kısa sürede kavuşur.

Limon içerdiği asitler sayesinde, dişlerdeki sarı lekeleri giderir. Tuz ile peeling etkisi yaratır. Limon kabuğu da diş beyazlatmaya gardenımcı olur. Limon suyu ile dişleri fileırçalayarak veya limon kabuğunu dişlerinize sürerek, dişlerinizin daha beyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Ağartma (bleaching): Hızlı sonuç veren ve karbamid peroksit ve hidrojen peroksit kullanılarak yapılması

Ancak, karbonatın aşındırıcı olduğunu unutmayın, bu nedenle sık sık kullanmaktan kaçının ve diş etlerinize zarar vermemek için nazikçe fileırçalayın. İkinci yöntem ise limon suyu ve karbonat karışımının etkisidir. Limon beyazlatma diş suyu ve karbonatın karışımı, dişlerin beyazlamasını teşvik eden ve lekeleri çıkaran doğal asidik bir bileşiktir. Biraz limon suyu ile karbonatı karıştırarak macun kıvamına getirin ve dişlerinizi bu karışımla fırçalayın. Limon suyunun asidik özellikleri nedeniyle, bu yöntemi sık sık kullanmamaya özen gösterin ve diş minesine zarar vermemek için dikkatli olun.

Bu işlem klinikte yapılmasını ve diş hekimi tarafından uygulanması gereken bir diş beyazlatma tekniğidir. Çoğunlukla 2 ya diş beyazlatma fiyatları ankara da 3 seans halinde uygulanması, gayet başarılı bir sonuç alınması için yeterli oluyor. Bazı hastalarda ise tek bir seans halinde de uygulanabilir. Bu uygulama öncesinde diş eti ya da diş ile ilgili sorunların gözden geçirilmesi gerekir.

Dişlerinizi daha parlak bir görünüme kavuşturmak için deneyebileceğiniz doğal diş beyazlatma seçeneklerinden bazıları bunlar. Her ne kadar yan etkileri olmayan materyallerle yapılan işlemler olsa da bu yöntemlerden herhangi birini uygulamadan önce diş hekiminize danışınız.

Tüm sigorta şirketlerinden hemen teklif al Son olarak, measurement sigorta tekliflerinizi sunabilmemiz içinside of aşağıdaki bilgi ve onaylarınızı almamız gerekiyor.

Report this wiki page