Detailed Notes on diş beyazlatma fiyatları

Wiki Article



Your browser isn’t supported any more. Update it to have the finest YouTube experience and our newest options. Learn more

Bleaching işlemi tamamlandıktan sonra plaklar ağızdan çıkarılmalı, dişler fileırçalanmalı ve beyazlatıcı jelin ağızdan uzaklaştırılması için a veryğız çalkalanmalıdır.

Hangi yöntemin tercih edildiğine bağlı olarak diş beyazlatma işleminin nasıl uygulandığı da değişebiliyor. Ancak temelinde benzer bir sistemle dişlerde beyazlık etkisinin yakalandığını söyleyebiliriz.

Diş beyazlatma için kullanılan ağartworkıcı solüsyonun etkinliğini arttırmak için lazer ışığı ile desteklenmesi işlemidir.

Sarımsı dişler ve kahverengi renkleşmeler gri ve mavimsi renkleşmelere kıyasla beyazlatma tedavisine daha iyi cevap verir.(one)

Dişlerinizi fileırçaladıktan sonra muz kabuğuyla 2 dakika dişlerinizi ovun ve macunsuz bir fileırçayla dişlerinizi muzdan arındırın.

Eğer diş beyazlatma için uygun bir adaysanız; diş hekiminiz, işlem öncesinde dişlerinizin temizler ve diş beyazlatma işlemine hazır hale getirir.

Diş beyazlatma kalemi içerdiği kimyasallar nedeniyle bazı durumlarda kişiye zarar verebilir. Bu nedenle uzman diş hekimlerinin tavsiyesi ve önerileri alınmadan kullanılmaması gerekir.

Hastaya özel olarak hazırlanan bu plaklar genellikle diş beyazlatma kalemi gece yatarken takılır. Ev tipi diş beyazlatma işlemi hakkında detaylı bilgi için diş hekiminize danışmay perhapsı ihmal etmeyiniz.

Beyazlatma işleminin herhangi bir zararı yoktur. Ancak beyazlatma işleminden sonra bazen diş hassasiyetleri ile karşılaşılabilir. Ayrıca dişlerin beyazlaması için kullanılan maddenin dişler dışındaki dokulara temas etmesi rahatsızlık oluşturur.

Ancak, karbonatın aşındırıcı olduğunu unutmayın, bu nedenle sık sık kullanmaktan kaçının ve diş etlerinize zarar vermemek için nazikçe fileırçalayın. İkinci yöntem ise limon suyu ve karbonat karışımının etkisidir. Limon suyu ve karbonatın karışımı, dişlerin beyazlamasını teşvik eden ve lekeleri çıkaran doğal asidik bir bileşiktir. Biraz limon suyu ile karbonatı karıştırarak macun kıvamına getirin ve dişlerinizi bu karışımla fileırçalayın. Limon suyunun asidik özellikleri nedeniyle, bu yöntemi sık sık kullanmamaya özen gösterin ve diş minesine zarar vermemek için dikkatli olun.

Portakal kabuğunun içeriğindeki C vitamini ve kalsiyum ağzın mikroplardan arınmasını sağlar. Ancak etkili sonuç alabilmek advertisementına bu işlemin diş beyazlatma bandı düzenli olarak uygulanması önerilmektedir.

Ancak tezgah üstü ürünlerle elde edilen renk değişimi diş hekim kontrollü beyazlatma tedavileri ile elde edilen kadar etkili değildir. Ayrıca bu ürünlerle ilgili yapılan araştırmaların kısıtlı sayıda olması ve genellikle ticari firmaların desteğiyle yapıldığından, ağız dokuları sağlığı bakımından güvenirliği halen tartışma konusudur.

Çeşitli nedenlere bağlı olarak dişlerde lekelenmeler olduğunda bu problemi ortadan kaldırmak için diş hekiminden randevu alabilirsiniz. Çok ileri düzeyde bir lekelenme, sararma ya da kahverengileşme mevcut değilse birkaç seansta dişlerin beyazlaması sağlanabiliyor.

Report this wiki page